What Keeps You Up at Night – The Life of a Rural Entrepreneur: Episode 3
What Keeps You Up at Night – The Life of a Rural Entrepreneur: Episode 3
On this episode of What Keeps You Up at Night – The Life of a Rural Entrepreneur, host Shauna Rae sits down with Alicia Ryckman, owner of COBS Bread. located in St. Thomas Ontario.
Alicia, a franchisee of COBS Bread, shares her journey as an entrepreneur and the unique experience of being a franchisee. She emphasizes the importance of support and mentorship in the franchise system. Alicia also discusses the obstacles she has faced as a female entrepreneur and the responsibility she feels towards her team. She highlights the significance of giving back to the community and the impact it has on her staff. Alicia shares her productivity hack of cross-training employees and the differences between rural and urban entrepreneurship. She concludes by offering advice to budding entrepreneurs: never give up and be present in your business.
—
Dans cet épisode de What Keeps You Up at Night – The Life of a Rural Entrepreneur, l’animatrice Shauna Rae s’entretient avec Alicia Ryckman, propriétaire de COBS Bread, situé à St. Thomas, en Ontario.
Alicia, franchisée de COBS Bread, nous fait part de son parcours d’entrepreneuse et de l’expérience unique que représente le fait d’être franchisée. Elle souligne l’importance du soutien et du mentorat dans le système de franchise. Alicia évoque également les obstacles qu’elle a rencontrés en tant que femme chef d’entreprise et la responsabilité qu’elle ressent à l’égard de son équipe. Elle souligne l’importance de redonner à la communauté et l’impact que cela a sur son personnel. Alicia nous fait part de son gain de productivité grâce à la formation croisée de ses employés et des différences entre l’entrepreneuriat rural et urbain. Elle conclut en donnant un conseil aux entrepreneurs en herbe : n’abandonnez jamais et soyez présents dans votre entreprise.